Транспортни колани и сапани

Броят на намерените елементи: 79

Транспортната защита , т.е. транспортните ремъци или коланите са необходими за всеки транспорт на стоки. Изработени по европейски стандарти, със съответните сертификати и много високо качество и издръжливост. Ние гарантираме незабавна доставка, тъй като разполагаме с всички продукти на склад.

транспортна сигурност

Защита на колана

Ограничителите с колан се използват най-често в транспортната индустрия. Много високата здравина на коланите позволява безопасно шофиране с различни товари. транспортните колани се закрепват към специални държачи в транспортната повърхност или конструкцията на дадено превозно средство. Захванати с традиционни или ERGO обтегачи, те гарантират, че товарът няма да се движи по време на транспортиране. Тяхната дебелина и здравина могат да бъдат избрани в зависимост от теглото на товара. В нашия магазин ще намерите всички най-популярни размери и здравина на транспортни ленти.



Предпазни колани

Закрепващите ленти също са ремъчни сапани , които се използват при преместване на стоки на къси разстояния. В техния случай не е необходимо да се използват места, където биха могли да бъдат закачени. Вместо куки, те имат краища на примки, които ви позволяват да увиете товара, без да е необходимо да ги закопчавате. Благодарение на това е много лесно да се повдигне и премести например европалет. При слинговете различаваме различни видове и поради тяхната здравина. Всички видове предпазни колани можете да намерите в нашия магазин.

pixel