Стелажи

Броят на намерените елементи: 21

Багажникът за ремарке за кола е допълнителен аксесоар, който превръща вашето ремарке в многофункционален и универсален работен инструмент. Предлагаме широка гама багажници за ремаркета, както за бордови ремаркета, така и за бордови ремаркета. Благодарение на това можете да регулирате височината и размера на рамката според вашите нужди.

рамка за градинско ремарке 230

Пълен багажник за ремаркета

Стоманена рамка и подходящ брезент за ремаркето предпазват стоките, чувствителни към атмосферните условия. Той ще бъде идеален през пролетта и есента, предпазвайки товара от дъжд или вятър. През лятото брезент с рамка предпазва стоките от слънчевите лъчи.

Стелажи за ремаркета

Ние предлагаме напълно специализирани багажници за ремаркета от Unitrailer, Martz, Temared и гама от модели Garden Trailer, Basic и Eco. Това ви позволява лесно да изберете рамка за вашето ремарке. Като производител разполагаме с плоски рамки, състоящи се от стоманени греди, високи рамки с височина от 40 до 140 см.

Рамка, която ще бъде полезна за всяко ремарке

Рамката с брезент за ремаркето предпазва товара от неблагоприятни метеорологични условия: дъжд, градушка, сняг и слънце. Монтирайки го на вашето ремарке, не е нужно да се притеснявате дали внезапно ще ви завали дъжд по време на шофиране и превозваният товар ще се намокри. Брезентът е изработен от дебел, водоустойчив материал и дори продължителни валежи няма да предизвикат изтичане. В комплекта заедно с рамката и брезента има и еластична корда с кукички, която позволява бързо опъване на брезента.
pixel