Защита против взлом

Броят на намерените елементи: 10

Бравата против взлом е незабележимо устройство, което гарантира безопасността на стоките и багажното пространство на вашия автобус. Освен това ще бъде перфектен като защита за предната врата на кемпера. Тяхното безспорно предимство е лесният монтаж и съвместимостта на бравата с всички търговски превозни средства.

Брава против взлом Daken Saturn EVO

Брава против взлом

Защитата против достъп , предлагана в нашия магазин е последната и най-трудна преграда срещу взлом. Благодарение на усъвършенствани и доказани решения, ключалките са изключително устойчиви на опити за взлом и насилствено отваряне на ключалката. Капакът на бравата от неръждаема стомана и вложката на ключа с капак против достъп представляват бариера, предпазваща от взлом.

Сигурност за професионалисти

Допълнителната защита на автобуса или микробуса е предназначена предимно за куриери, доставчици, снабдители и всички онези, които, докато изпълняват работата си, ежедневно пробиват сред градската суматоха, са особено изложени на риск от проникване в превозното средство и конфискуване на стоките . Превозното средство, оборудвано с допълнителна защита , ви позволява безопасно да разтоварите стоките, защитавайки достъпа до товарното пространство след затваряне на вратата.
pixel