Задни светлини

Броят на намерените елементи: 135

Задни комбинирани светлини за ремаркета и осветяване на регистрационния номер на ремаркето, предлага се поотделно или в комплект. Популярни серии комбинирани задни светлини от ASPÖCK , DOBPLAST , FRISTOM . В нашия магазин ще получите всички лампи от серията MULTIPOINT с бърза доставка.

Задни комбинирани светлини за ремаркета

Задни комбинирани светлини

Задните комбинирани светлини са стандартно оборудвани с габаритна светлина, стоп светлина, светлина за мъгла, светлина за регистрационния номер и пътепоказател. Когато ги избирате, обърнете внимание на наличието на двустранни версии, които не са взаимозаменяеми. Ако имате нужда от задна комбинирана лампа за дясната страна на ремаркето, изберете лампата с надпис "дясна". Всички предлагани от нас комбинирани лампи имат съответното одобрение.

LED комбинирани лампи

Комбинираните лампи , изработени по LED технология, позволяват по-голяма икономия на енергия и по-продължителна работа. Съвременните светодиоди, използвани в комбинираните задни светлини, могат да издържат до десетки хиляди часове непрекъсната работа. LED задните светлини също дават повече възможности по отношение на дизайна на корпуса, който може да бъде по-тънък, защото светодиодите се нагряват по-малко от обикновената крушка или може да има по-интересна форма.

Стопове за ремаркета

Задни светлини за ремаркета в случай на леки ремаркета, т.е. тези с брутно тегло на превозното средство (GVM) не надвишаващо 750 kg, не е необходимо да бъдат оборудвани със светлина за заден ход. Благодарение на това те се предлагат на по-добри, по-икономични цени. Обикновено обаче и при този тип лампи има място за монтиране на крушка за заден ход, която може да се закупи отделно и след това да се използва във всички видове ремаркета.
pixel