Пълни страни

Броят на намерените елементи: 6

Допълнителните страни на ремаркето увеличават транспортната повърхност, което ви позволява да натоварите повече стоки. Разширените страни на ремаркето могат да бъдат обогатени с рамка с брезент.

бордове за ремарке BIS

BIS бордове за ремаркето

Бюфети BIS с допълнителен комплект от 4 бюфета от огънат лист. Те са идентични с използваните стандартно в ремаркето. Всеки тип допълнителни бордове може да бъде оборудван и с рамка или брезент, създавайки многофункционален комплект, значително увеличаващ възможностите на ремаркето.

Цели страни на ремаркето

Целите страни на ремаркето значително увеличават транспортния капацитет на вашето ремарке. Страновете за ремаркета са друг много полезен елемент от допълнителното оборудване за ремаркета. В нашия магазин предлагаме широка гама от страни на ремаркета: твърди страни и мрежести страни. Страничните бордове за пълното ремарке ще се докажат, когато се транспортират малки, насипни материали или материали, които трудно се закрепват с транспортни колани. В допълнение, страните позволяват още по-широко разширяване на ремаркето с допълнителни аксесоари, като рамка, брезент или други страни. Твърдите страни на Unitrailer са изработени от висококачествена студено валцована стоманена ламарина, поцинкована за висока устойчивост на корозия.

Стоманени страни за ремаркето

Ние адаптираме нашия продукт към размера на конкретен модел ремарке. Нашите страни пасват на ремаркета от Unitrailer, Martz, Temared, широка гама от модели, например Garden Trailer, ECO, BASIC. Ширината и дължината на страните са съобразени с конкретния модел на ремаркето.

Бордове за ремаркета UNITRAILER

Всички тези аксесоари можете да поръчате допълнително в нашия онлайн магазин, като подготвите комплект, съобразен с вашите нужди. Можете да закупите допълнителни страни по всяко време - дори няколко месеца или години след закупуването на нашето ремарке. Като производител, ние се грижим те да са налични по всяко време и осигуряваме непрекъснатост на производството на страници и други аксесоари с подходящи размери.
pixel