Ремаркета с плосък брезент

Броят на намерените елементи: 38

Ремаркета с плосък брезент, предпазващ транспортната повърхност от дъжд, сняг, прах, кал и изпадане от ремаркето по време на движение. Нашите брезентови ремаркета се предлагат в различни размери и с обща маса до 750 кг. Ние ги доставяме до всяко място в Полша или Европа направо от нашата фабрика с всички необходими документи за регистрация.

Брезентови ремаркета

Автомобилни ремаркета с брезент

Автомобилни ремаркета с плосък брезент се закупуват от хора, които искат да защитят превозваните вещи върху транспортната си повърхност. При базовите версии на ремаркета превозваните с тях товари са без покритие. Това прави товара изложен на всякакви метеорологични условия, както и на прах и например кал, които могат да се замърсят по време на шофиране.

Купувайки леки ремаркета с плосък брезент, ние се предпазваме от подобни обстоятелства на много ниска цена. Водоустойчивите висококачествени плоски брезенти са сравнително евтини. Тези, които се предлагат в нашия онлайн магазин са адаптирани така, че идеално да пасват на нашите ремаркета и да покриват цялото товарно пространство.


Поставяне на плосък брезент на ремаркета

Благодарение на подходящите размери на брезента и гъвкавото въже на покривалото, поставянето му на ремаркета е изключително лесно и отнема само няколко секунди. Просто поставете брезента на предната дъска и след това я регулирайте по цялата й дължина, докато се закачи за ъглите на задната дъска. След това поставеният по този начин брезент трябва да се опъне, като се издърпа шнурът на ламарината през отворите в него, след което се издърпа възможно най-здраво и се закачи за ръкохватките на борда, разположени на ремаркетата.

Недостатъците на ремаркетата, оборудвани с плосък брезент, включват ограничаването на възможната транспортна височина до максималната височина на страните. Що се отнася до нашите ремаркета, товароносимостта им тогава ще бъде 32 cm . Когато обаче имате нужда от по-висок брезент, изберете вариант с допълнителна рамка и висок брезент. Тогава дори ще получите допълнителни 80 см височина.

Търсене Автомобилни ремаркета
pixel