Странични ножове за рапица

Броят на намерените елементи: 1

Предлаганите от нас странични коси за рапица са на полския производител Profix . Следните продукти са с най-високо качество, което гарантира издръжливост при използване и безопасност. В нашия магазин ще намерите електрически странични ножове и хидравлични странични ножове, които са предназначени за монтиране на маси или за самостоятелна работа в комбайна. Ако очаквате ефективно рязане, предлаганата селекция от странични ножове ще отговори на вашите очаквания. Ако имате въпроси към нас, моля свържете се с нас. Ние сме тук, за да ви помогнем.

Части за селскостопанска техника

Хидравличен страничен фреза за рапица

Хидравличната странична коса за рапица е най-често избираното от нашите клиенти решение. Покупката на това оборудване има много предимства и много малко недостатъци. На първо място, хидравличната странична фреза има цялата си хидравлична система, вградена в масата, т.е. помпа, резервоар за масло, два хидравлични мотора и кабели. Това означава, че всичко, което трябва да направите, е да монтирате масата и да поставите колан, за да прехвърлите задвижването от резервното колело към колелото на масата. Не е нужно да се притеснявате за никакви електрически връзки, така че спестявате време.

Друго предимство на хидравличната странична фреза е, че нейната устойчивост на всякакво претоварване е много висока и работата на системата не е твърде шумна. Цялата хидравлична система е с високо качество, благодарение на което няма да прегрее дори при продължителна работа. Хидравличните странични ножове са предназначени за ферми с голяма площ за жътва на рапица. В нашата оферта ще намерите хидравлична странична резачка с тегло 28 кг и височина на косене 135 см . Когато използвате хидравличен страничен нож, не забравяйте, че е необходимо периодично да проверявате нивото на маслото и да го подменяте. Насоките, които трябва да имате предвид, са потокът на маслото, който трябва да бъде максимум 20 l/min и не трябва да се превишава. По време на монтажа и демонтажа на хидравличния страничен нож за рапица както комбайнът, така и другите свързани към него устройства трябва да бъдат изключени.


Електрическа странична резачка

Страничната електрическа коса , която предлагаме е коса на 12 V или 24 V. Разполагаме с лява и дясна електрическа коса. Когато решите да закупите електрическа странична резачка, ще получите солиден продукт, който гарантира много добра, тиха работа , без досадни вибрации. Освен това предимството е, че електрическата странична резачка не претоварва електрическата система на зърнокомбайна. Това означава, че дори работата с комбайна вечер е възможна при подходящо осветление. Всички странични ножове за рапица PERFEKT CUT 135 могат да се монтират на комбайни с инсталация 12 V и на комбайни от старо поколение с инсталация 24 V. Електрическите странични ножове са много по-добри за по-малки обработваеми площи от хидравличните странични ножове. Всички предлагани продукти, които имаме за продажба, отговарят на необходимите стандарти EN ISO 12100-1:2003 , които се отнасят до безопасността на машините и декларацията за съответствие.


Как правилно да свържете електрическия страничен нож?

Електрическата странична храстореза се доставя с инструкция , в която стъпка по стъпка е описано как най-добре да я свържете. Важно е да запомните, че ако сами имате проблем с инсталацията или се страхувате от повреда, попитайте някой, който е имал контакт със свързването на електрическата храстореза преди. Един от методите се основава на свързване на захранващите кабели на страничните ножове към батерията. Моля, обърнете внимание, че когато свързвате страничния нож, не трябва да използвате домашни методи, тъй като това може да повлияе на неправилната работа на закупеното оборудване, както и на цялата работа на комбайна. Всички продукти се изпращат в рамките на 24 часа след извършване на транзакцията. След получаване на закупената стока имате 30 дни да я върнете без да посочвате причина.

pixel