Букса за ремарке

Броят на намерените елементи: 16

Букса за ремарке 13 или 7 PIN за свързване на електрическата система на ремарке или теглич към автомобила. Адаптерите за гнезда на теглича ви позволяват лесно да свържете автомобила с ремаркето чрез адаптер, монтиран на щепсела.

Букса за ремарке

Адаптери за букси за ремарке

Адаптер за букса за ремарке, обикновено наричан т.нар Намаляването на гнездото на ремаркето става необходимо, когато превозното средство, с което искаме да теглим ремаркето, има различен брой PIN-ове в гнездото от електрическата система на ремаркето или влекача. За да работят светлините, е необходимо правилно свързване на кабелния сноп. Така че, ако искаме да избегнем глоба за липса на светлини, адаптерът за контакт е незаменим аксесоар, без който не трябва да тръгваме на път с ремарке или влекач.

Адаптер за букса за ремарке

При адаптера 7 PIN имаме работа с инсталация, която няма светлини за заден ход, които според европейските стандарти не трябва да се монтират в леки ремаркета с GVM до 750 кг. Щепселът с 13 PIN се използва в по-големи ремаркета или теглещи камиони и ви позволява да управлявате всички функции на кабелния сноп . Адапторите предлагани в магазина ни са с корпуси от висококачествена пластмаса, която е издръжлива на различни условия и дори много често свързване и изключване. Ако не знаете какъв адаптер за контакт да изберете, моля свържете се с нас и нашите специалисти ще Ви посъветват за правилния продукт.
pixel