Брави

Броят на намерените елементи: 15

Брави и закопчалки за страни на ремаркето в комплект със закопчалка или отделно. Много издръжливи брави за бюфети WINTERHOFF, защитени от корозия. Голяма селекция от странични капаци за различни видове ремаркета.

бордови брави

Брави за стоманени страни

Бравите за стоманени страни са сред най-често използваните в ремаркета на полски и повечето европейски производители като TEMARED, martz, Niewiadów, Neptun, BORO или Rydwan. Това обикновено са прости и здрави конструкции, продавани в комплект със закопчалка, монтирана отстрани. В зависимост от необходимата здравина, ключалките могат да бъдат малки и евтини или подходящо по-големи, по-здрави и по-скъпи - пригодени за тежки ремаркета.

Брави за алуминиеви страни

Бравите за алуминиеви страни принципно не се различават от тези, предназначени за стоманени страни. Ключалката на закопчалката блокира възможността за отваряне на дъската. Страничните брави от този тип обаче могат да бъдат както повърхностно монтирани, така и вдлъбнати. В нашият магазин предлагаме само дъскови брави за алуминиеви дъски. Ако не знаете коя странична брава ще бъде най-подходяща за вашето ремарке, моля свържете се с нас и нашите специалисти ще ви посъветват кой продукт да изберете.
pixel