Брезенти за ремаркета

Броят на намерените елементи: 29

Unitrailer предлага издръжлив и модулен брезенти за автомобилни ремаркета . Всички капаци за ремаркета, произведени от нашата компания, са оборудвани с халки за монтаж от неръждаема стомана, които улесняват монтирането на брезента.

бордове за ремарке BIS

Здрав и водоустойчив брезент с отвор отзад

Стоманена рамка и подходящ брезент за ремаркето предпазват стоките, чувствителни към атмосферните условия. Той ще бъде идеален през пролетта и есента, предпазвайки товара от дъжд или вятър. През лятото брезент с рамка предпазва стоките от слънчевите лъчи.

Брезент за ремарке за кола, който ще бъде полезен при всеки маршрут

Рамката с брезент за ремаркето предпазва товара от неблагоприятни метеорологични условия: дъжд, градушка, сняг и слънце. Когато монтирате рамката на вашето ремарке, не е нужно да се притеснявате дали внезапно ще ви завали дъжд по време на шофиране и превозваният товар ще се намокри. Брезентът е изработен от дебел, водоустойчив материал и дори продължителни валежи няма да предизвикат изтичане. В комплекта заедно с рамката и брезента има и еластична корда с кукички, която позволява бързо опъване и сглобяване на брезента.
pixel