Електрически снопове

Броят на намерените елементи: 28

Електрически кабели за ремаркета на автомобили и влекачи с 13 или 7-пинов конектор и байонетни щепсели. Електрически инсталации за ремаркета с различна дължина за много модели от популярни производители.

кабелен сноп на ремаркето

Електрически колани за леки ремаркета

Електрическите снопове за леки ремаркета имат връзки към задните габаритни светлини. Те обаче не са оборудвани с щепсели за габаритни светлини, които са необходими за по-големи ремаркета. Леките ремаркета са оборудвани с рефлектори, поради което тази инсталация е идеална за този тип ремаркета. Електрическите инсталации за леки ремаркета, предлагани в нашия магазин са с фиксирани диапазони на дължината на ремаркето, към която ще паснат. При покупка проверете кой колан ще пасне на ремаркето или се консултирайте с нашите специалисти в чата или по телефона.

Електрически колани за тегличи

Електрическите колани за теглещи камиони могат да бъдат с дължина до осем метра в случай на най-големите модели. Тези колани са оборудвани с 13-пинов конектор, позволяващ правилната работа на светлините за заден ход, което е необходимо за ремаркета с обща маса над 750 кг. Коланите за теглич, които продаваме в нашия магазин са много издръжливи и устойчиви на различни атмосферни условия. Ако искате да сте сигурни, че няма да възникне късо съединение или повреда на електрическата инсталация на вашия камион на пътя, изберете нашата оферта.
pixel