поддържа

Броят на намерените елементи: 13

Стойки за ремарке за поддържане на теглича на ремаркето или странични стойки за стабилизиране на ремаркето по време на товарене. Предлага се в комплект с монтажна скоба.

Подпори за ремарке

Крикове за ремарке

Подпорите за ремарке значително улесняват използването на ремаркето. Опората на теглича на ремаркето помага да се поддържа, като поддържа предната му част, когато ремаркето не е свързано към теглича. Най-често се използват в спряло състояние или когато ремаркето е паркирано с товари пред къщата или в гаража. Благодарение на опорите, товарът на ремаркето няма да се наклони напред след откачане на теглича от колата.
Повечето ремаркета имат отвори, вече пробити от производителя за монтиране на опората. За сглобяването му обаче ви трябва и скоба, благодарение на която да повдигате опората по време на движение, без да се налага да я разглобявате напълно. В нашия магазин ще намерите готови комплекти, състоящи се от опора и скоба.

Опорни крака за ремаркета

Опорните крака на ремаркето могат да се използват и за стабилизиране на ремаркето по време на товарене. В много случаи си струва да използвате както блокери за колела, така и опорни крака по време на товарене, за да постигнете пълна стабилност на ремаркето. Транспортната повърхност, обикновено изработена от шперплат против плъзгане, често възпрепятства натоварването, като възпрепятства плъзгането си. След това ремаркето започва да се движи, а опорните крака му позволяват да остане на място, като същевременно осигуряват по-голяма твърдост на целия комплект.

Крака на ремаркето

Както можете да видите, краката на ремаркето са много полезни. Ако вашето ремарке все още не е оборудвано с тях, трябва да изберете един от комплектите, налични в нашия магазин. Предлагаме много издръжливи чугунени и стоманени сплави, които ще работят за всеки тип ремарке.
pixel