Въже

Броят на намерените елементи: 20

Ръчни въжени лебедки налични в комплект с въже или като отделен продукт. Произведени от AL-KO или KNOTT с максимално хоризонтално теглене от 350 до 1150 кг. Предлага се веднага с незабавна доставка.

ръчни въжени лебедки

Лебедки със стоманено въже

Лебедките с телени въжета се характеризират с най-високо ниво на якост. Здрави, плетени стоманени кабели, налични в комплекти за лебедки или отделно, са идеални за най-тежки товари. Поради тази причина те се използват често в строителството или транспортиране на автомобили на теглещи камиони.

Въжени лебедки

Въжените лебедки се предлагат със или без пластмасов корпус. Стоманените въжета са податливи на корозия, така че трябва да се грижите правилно за тяхното състояние или да изберете лебедки, оборудвани с корпуси. Когато купувате, си струва да обърнете внимание и на няколко основни характеристики на дадена лебедка, като тегло, дължина на въжето или максимално вертикално теглене. Лебедката трябва да бъде избрана за задачите, които трябва да изпълнява. Претоварен, той може да не се справи с поставените пред него задачи, така че си струва да изберете модели с лек марж.
pixel