Скоби за жокей колела и опори

Броят на намерените елементи: 6

Скоби за опорни колела, разговорно известни като скоби. За различни диаметри на опорни колела и неподвижни опори. Предназначен за монтиране към теглича на ремаркето. С дръжка за отвиване, много издръжлива.

Гуми за джанти за ремарке

Скоби за поддържащи колела

Скобите за джокейни колела се използват за монтиране на джокейни колела или фиксирани опори към теглича на ремаркето. Те са предназначени най-вече за леки ремаркета и по-малки тежки ремаркета, които използват нормални крикове и джокейни колела. Скобите имат стандартно разстояние между монтажните винтове, така че да пасват на ремаркетата на най-популярните ремаркета на TEMARED, BORO, Niewiadów, Neptun, Rydwan и др.

Скоби за поддържащи колела

Скобите, които продаваме в нашия магазин могат да се използват на всеки теглич, чиято конструкция позволява да се правят отвори за монтаж. Ако производителят на вашето ремарке не е предвидил възможност за монтиране на този тип скоба, просто направете дупки в теглича, за да можете да го използвате. Ако имате въпроси, моля свържете се с нас по телефона, където нашите специалисти ще дадат професионални отговори.
pixel