Електрически

Броят на намерените елементи: 6

Електрическите лебедки за теглещи камиони се свързват от мнозина с любителите на офроуд и широко разбирано шофиране извън пътя. Междувременно лебедките са ежедневен инструмент, осигуряващ пътна помощ на превозни средства, повредени в резултат на сблъсък или повреда.

Лебедка за теглещ камион - струва ли си да изберете електрически лебедки?


Преди да закупите лебедка за теглич, обърнете внимание какви категории превозни средства покрива нашата услуга. Това определя каква тяга на лебедката трябва да бъде избрана за нашите нужди.

Сегашният пазар предлага широка гама от лебедки: ръчни, електрически и хидравлични. Ръчните лебедки често могат да бъдат твърде слаби, за да натоварят ефективно камион за теглене или да издърпат превозно средство, заседнало в полето.

Хидравличните лебедки често са натоварени с голямо тегло на тарата и цена, която надвишава възможностите на малките спасителни или транспортни компании.


Електрическа лебедка - необходимо оборудване на влекача


Електрическите лебедки са идеалният избор като универсален инструмент както за професионална, така и за лична употреба.

Електрическите лебедки са по-леки, по-евтини и по-малки от хидравличните.

В допълнение , електрическите лебедки се характеризират с много по-висока ефективност и по-бавно, по-лесно за контролиране теглене в сравнение с механичните и ръчните лебедки.

pixel