Колела за ремарке

Броят на намерените елементи: 36

Комплект джанти за ремаркета , каравани и каравани в различни размери с издръжливи стоманени джанти. Богат избор от джанти и комплекти с всесезонни гуми.

колела за ремарке

Колела за ремарке

Джантите за ремаркета за автомобили , камиони, каравани, ремаркета за лодки и други видове ремаркета се различават значително от тези, използвани в леките автомобили. В зависимост от вида на ремаркетата, те могат да бъдат повече или по-малко издръжливи от ремаркетата за автомобили. Най-популярните леки ремаркета от компании като TEMARED, martz, Neptun, Niewiadów, WIOLA или Rydwan са с обикновени колела 155/70 R13 . Това са колела с всесезонни гуми, които са идеални за GVW до 750 кг. Характеристиките на тези колела правят леките ремаркета добре управляеми, а подходящо високият профил на гумата гарантира намаляване на подскачането на ремаркетата и потискане на всякакви неравности по пътя.



Подсилени колела за ремаркета

Усилените колела се използват за тежки ремаркета, на които се товарят особено тежки товари. Тези видове колела трябва да поддържат целия товар, който може да бъде транспортиран на ремаркета с GVW до 3,5T. Тези колела са много по-издръжливи и специализирани. При теглещите камиони и строителните ремаркета се използват възможно най-малките колела, така че центърът на тежестта да е близо до пътното платно, осигурявайки по-добро сцепление и управление. В магазина ни има цели подсилени джанти с размери 165 R13C , 185 R14C , 195/50 R13C , 195/55 R10C . Всички колела за тежкотоварни ремаркета са маркирани с "C" в края, което означава, че това са колела за камиони за най-взискателните товари.



Съпоставете колелата с вашето ремарке

Изборът на колела за ремаркета е много подобен на избора на колела за автомобил. На първо място, трябва да обърнете внимание на размера, който производителят е използвал за модела на ремаркето и е най-добре да изберете същия. След това е необходимо да проверите разстоянието между отворите на болтовете, за да съответстват на осите, използвани в ремаркето. Особено важен параметър при колелата на ремаркето е индексът на натоварване, който също трябва да се провери, за да може гумата да издържи даденото натоварване. Можете също така да проверите скоростта на гумата и индекса на шума, въпреки че шумът от колелата в ремаркето обикновено не се чува в колата, която го тегли. Най-важните елементи при колелата са разбира се височината на протектора на гумата, състоянието на гумата, от която са направени гумите и състоянието на джантите. Колелата на ремаркето се използват целогодишно с тежки товари, така че честата проверка и подмяна са от съществено значение. Спазвайки тези правила, вие се грижите за вашата безопасност, безопасността на вашия товар и другите участници в движението.
pixel