Аксесоари

Броят на намерените елементи: 169

Богата гама от аксесоари за ремаркета и влекачи ще ви позволи да намерите най-необходимите елементи за вашето ремарке. В нашия онлайн магазин Unitrailer.pl ще намерите подови държачи за ремаркета, тегличи за ламарини, клинове за колела, капаци на главините на спирачните оси и много други аксесоари за ремаркета. Ако имате въпроси към нас - свържете се с нас чрез онлайн чат или по телефона. Ще се радваме да Ви помогнем да завършите поръчката си!

Доставка на аксесоари за ремарке за 24 часа!

Благодарение на непрекъснато разширяващата се търговска оферта, в нашия магазин вече ще намерите повечето от необходимите и допълнителни аксесоари за ремаркета и влекачи. Тук ще намерите както малки елементи за ремаркета, като: клиновидни куки , квадратни u-образни болтове , стоманени чупещи въжета или дори дръжки за брезент, така и топка за теглич , клинови клинове или рамка с брезент . Ако имате проблем с намирането на конкретен продукт - свържете се с нас. Ние ще ви помогнем да намерите частите за ремарке, които търсите. Повечето пратки се извършват в рамките на 24 часа , така че пакетът да стигне до вас в рамките на 2-3 работни дни .

Топка за теглич

Топката за теглене от Winterhoff е изработена от стомана с максимално общо тегло до 3500 кг . Може да се монтира в ремаркета, квадроцикли, леки автомобили и трактори. Благодарение на това, че непрекъснато разширяваме нашата търговска оферта, от сега нататък в нашия магазин можете да намерите части за селскостопански машини - включително части за трактори и части за комбайни. При модел кука " KUB 50-3500 KG " допустимото общо тегло (GVW) на тегленото ремарке е до 3500 кг , а максималният натиск върху топката на куката е до 200 кг . Гайка и шайба са включени в комплекта.Защо си струва да изберете продуктите на Winterhoff Тъй като се характеризират с най-високо качество и надеждност, ние ги препоръчваме и ги използваме в нашите ремаркета, защото те никога не са ни разочаровали.

pixel