Транспортни линии

Броят на намерените елементи: 66

Транспортни линии

Транспортни колани с обтегач за фиксиране на товара. Те могат да се използват например за теглич , за ремарке или като ремъци за затягане на багаж . Като производител, ние гарантираме най-високото старание и издръжливост, потвърдени от сертификата GS TUV . Закупеният в нашия магазин транспортен колан може да се използва като транспортна защита по международни маршрути, благодарение на съответствието с европейския стандарт EN 12195-2. В нашата оферта ще намерите ремъци за закрепване с дължина от 3 до 10 метра и здравина от 1 до 5 тона. Закрепването на товара с тяхна помощ е много лесно и удобно. Ние продаваме нашите транспортни колани с обтегач, който позволява правилното им затягане само за няколко минути.

Транспортни линии

Транспортни колани от производителя

Транспортни колани за закрепване на товара от полски производител с необходимия сертификат. В нашият магазин продаваме нови транспортни ленти произведени през дадена календарна година. Срокът на годност на слинга зависи от начина на използване и не е посочен в закона при полиестерните слингове. Струва си обаче да се погрижите за вашите транспортни ремъци и да ги сменяте достатъчно често, за да гарантирате безопасността на транспортирания товар. Изложени на големи натоварвания, изложени на дъжд, сняг или много силно слънце и предпазващи предмети с остри краища. Транспортните ленти трябва да бъдат в добро състояние и с много висока якост, за да отговорят на поставените пред тях задачи. Такива колани ще намерите в нашия магазин. Цената на коланите е много атрактивна, тъй като ние сме техен директен производител. За по-големи спестявания поръчайте целия комплект наведнъж и ще получите допълнителна отстъпка.

Закрепващи ремъци за фиксиране на товара

Закрепващите ремъци за закрепване на товара трябва да отговарят на изискванията за конкретния товар. Най-важните са три въпроса: дължина на колана, дебелина и издръжливост. Дължината на ремъците трябва да е достатъчна, за да покрие целия товар и да закрепи ремъците към монтажните скоби или куки, така че да държат транспортирания товар на едно място. Ширината на транспортните ленти е свързана с тяхната здравина. Колкото по-широки са коланите, толкова по-голяма е здравината. Самата якост на колана е разделена на две стойности: якост на колана и якост на опън. Много е важно тези стойности да съответстват на силите, които ще действат върху лентите по време на транспортиране. Предпазните колани се износват по различен начин в зависимост от това какво закопчават, което си струва да имате предвид при промяна на честотата.

Транспортни колани с обтегач

Освен самия транспортен ремък ключово значение има и обтегача. Той трябва да бъде избран и съчетан с колана, с който трябва да работи и да поддържа точно същите параметри. Транспортните ремъци обикновено се продават в комплект с обтегач, което решава проблема с избора му. Обтегачите на коланите трябва да са издръжливи и удобни за използване. Правилно профилираната дълга дръжка улеснява правилното опъване на ремъците и съкращава времето за фиксиране на товара. В нашия магазин ще намерите транспортни колани с най-удобните обтегачи на пазара, които ще работят във всяка ситуация.
pixel