Габаритни лампи

Броят на намерените елементи: 90

Традиционни и LED габаритни лампи за ремаркета, камиони и каравани. Бяло-червени, бели и оранжеви габаритни светлини от FRISTOM, ASPÖCK, HORPOL и UNITRAILER. Най-висококачествените маркери за лесно сглобяване с незабавна доставка, налична веднага.

LED габаритни лампи

Габаритни светлини за ремаркето

Габаритните светлини в ремаркета за автомобили, полуремаркета и други моторни превозни средства трябва да се използват в съответствие с критериите, строго определени от европейския стандарт, съдържащ се в регламент ECE 48. Габаритните светлини трябва да осигурят адекватна видимост и безопасност както на пътя, така и когато са паркирани . В нашия магазин ще намерите маркери, отговарящи на всички хомологационни изисквания и предназначени за всички видове ремаркета.

LED маркери за ремаркета

Благодарение на своята LED конструкция , LED габаритните лампи са много по-издръжливи и животът им е дори няколко десетки хиляди часа. Добрите маркери помагат при шофиране с ремарке след тъмно, защото ви позволяват да видите целия контур на ремаркето. Това прави всяка маневра много по-лесна и прецизна. В зависимост от вида на ремаркето се използват стандартни габаритни светлини, монтирани директно върху ремаркето или габаритни светлини на гъвкаво рамо от гума. Има също предни, странични и задни габаритни светлини. Всеки от тези видове лампи може да намерите в нашия онлайн магазин.

Габаритни лампи за влекач

Осветлението на влекача много често се контролира от всякакви служби по време на проверки на пътя. Габаритните лампи за ремаркета са особено полезни поради размера на автомобилните ремаркета и условията, в които работят. Много често това са неблагоприятни условия някъде по средата на пътя или на тесен площад, където видимостта на очертанията на влекача е от решаващо значение за пълния успех и безопасност на товаренето или разтоварването.
pixel