Опорни колела

Броят на намерените елементи: 18

Стандартни и автоматични опорни колела , които се монтират на по-големи ремаркета. В нашата оферта ще намерите много издръжливи опорни колела WINTERHOFF , AL-KO , KNOTT с диаметър 48 или 60 mm.

Опорни колела за ремаркета

Опорни колела за ремаркета

Имате ремарке за лодка или камион за теглене и търсите практични аксесоари, които ще ви помогнат да го маневрирате свободно или да го свалите от куката? Заложете на асортимента, наличен в Unitrailer.pl! Опорните колела , предлагани в нашия онлайн магазин, са продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество, изработени са от издръжливи материали, имат стабилна структура и ви позволяват да поддържате тежък товар. Нашите опорни колела са с регулируема височина, така че могат лесно да се адаптират към вашите специфични нужди. Не изискват използването на скоба, оборудвани са със специални монтажни скоби, които улесняват закрепването им към ремаркето. Очаквате ли висококачествени продукти и безопасност при употреба? Аксесоарите, налични в нашата оферта, ви позволяват свободно да маневрирате с ремаркето за лодка или влекача - те отговарят на очакванията и на най-взискателните клиенти.


Маневрени колела за ремаркето

Чудите се какви са предимствата на наличния асортимент в нашия онлайн магазин? Ние предлагаме само оригинални опорни колела от най-добрите производители (напр. Winterhoff), така че можете да сте сигурни, че продуктите ще ви служат дълго време и ще останат непокътнати. Ние непрекъснато разширяваме гамата от предлагания асортимент, за да предоставим на нашите клиенти модерни аксесоари, които ще работят при всякакви, дори и най-екстремни условия. В продажба ще намерите, наред с други , опорни колела с диаметър 50 mm и 60 mm, както и колела, монтирани на стандартна скоба или автоматично. Ако не сте намерили продукт, който да отговаря на вашите очаквания, можем да внесем опорни колела по индивидуална поръчка! Разгледайте нашето предложение сега и вижте какво можем да ви предложим в нашия добре оборудван онлайн магазин Unitrailer.pl!

pixel