панти

Броят на намерените елементи: 16

Панти за страни на ремаркето в комплект с пантодържачи или отделно. Солидно изработени панти от STEELPRESS и WINTERHOFF в различни модели, които ще паснат на всяко ремарке.

панти за страни на ремаркето

Панти за страничната част на ремаркето

Пантите отстрани на ремаркето на автомобила трябва да са достатъчно здрави, за да издържат тежестта на стоманените или алуминиевите страни при спускане и повдигане. Колкото по-тежки са страните, толкова по-дълга и по-здрава трябва да е пантата, която е прикрепена към тях, за да позволи удобно разтоварване и товарене. По-малките панти за страни ще работят добре в случай на тънки и къси страни, които се отварят например отзад и отпред на ремаркето. По-големите са адаптирани към страничните бордове дори на много дълги ремаркета.

Странични панти

Страничните панти трябва да са разположени отстрани на ремаркето, но самият държач на пантите трябва да бъде монтиран върху конструкцията му. Този елемент също си струва да се обърне внимание, тъй като той е този, който изисква най-честа подмяна в ремаркето. Предлаганите в нашия магазин дръжки и панти са изработени от много издръжлива поцинкована стоманена ламарина, което означава, че не са изложени на риск от корозия.
pixel